Ingredients per a 4 persones
1 kg d’espinacs frescos
200 g de farina
1 sobre de llevat (royal)
1 grapat de panses
Aigua
Oli
Sal
1 rovell d’ou per a pintar
Instruccions
- Escalda els espinacs amb aigua bullint i sal.
- Posa la farina, una mica de sal i el llevat en un bol.
- Remena-ho tot amb una cullera.
- Després, pasta la massa sobre el marbre empolvorat amb farina
- Fes 6 boles i aplana cada bola fins que quedi una massa fina
- Estira cada bola amb el corró i posa-hi una mica d’espinacs, panses i un rajolí d’oli.
- Tanca el panadó en forma de mitja lluna lligant bé les vores.
- Les pots untar amb el rovell d’ou aplicat amb un pinzell.
- Cou els panadons al forn, entre 180 i200 graus durant uns 20 minuts, fins que siguin daurats.
Són molt bons. Semblen crestes.
Autora: Pilar Tella
Foto: eddy milfort
Foto: eddy milfort
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada