dijous, 26 de maig del 2011

Editorial

En el vintè aniversari de la mort de l’escriptora Maria-Aurèlia Capmany, ens adonem que no se sent dir amb prou feines res del seu llegat immaterial, ni de la seva gestió com a responsable d’un grapat de bones accions empreses per l’Ajuntament de Barcelona en matèria de cultura. Però la seva tasca didàctica a l’escola Isabel de Villena ens acosta a la seva persona, i, a més d’expressar-li agraïment pel gruix del seu treball literari, volem reconèixer-la com a referent valent en la defensa de l’ensenyança a Catalunya al llarg dels pitjors anys de la dictadura de Franco. Per tot això, el nostre CFA -que organitzarà les classes de Català Llindar del 3r trimestre amb textos de la seva obra literària- se suma a totes les iniciatives urbanes que Barcelona pugui projectar quant a la seva vàlua en aquest aniversari de la seva mort i en reconeixement de la valentia amb què sempre va defensar la catalanitat de la seva ciutat i de tots els països de parla catalana.

D’altra banda, i molt contents de poder-ho dir, celebrem que els alumnes d’Informàtica que componen els grups de Competic 1 i Competic 2 aportin un llenguatge nou per a l’edició digital d’aquesta revista escolar, que, ja en aquesta primera experiència, han sabut resoldre molt bé a través de les imatges, els textos i el so que tots ells, amb el suport necessari del seu professor, han triat.

1 comentari:

  1. Maria Aurèlia Campmany, una gran persona, molt humana, i amb molt sentit del respecte i la llibertat per a tothom. Un exemple a seguir en la nostra democràcia, que no acaba de fer cap, i que tindrem per sempre en el record, per més anys que passin del seu traspàs.

    Com a alumna del curs del Competic 2 em sento al·ludida en la segona part d’aquest escrit, i he de manifestar que ha estat per a mi una molt bona possibilitat de millorar els meus coneixements informàtics, i de col·laboració amb tots els companys. Espero i desitjo, que en l’avenir de les diferents edicions digitals que promou el CFA Palau de Mar, hi hagi molta més participació, ja que quants més escrits hi ha, més interès es fomenta en promoure la nostra llengua i cultura.

    ResponElimina

Enllaços

Seguidors