INGREDIENTS:
1 rajola de xocolata Nestlé Postres
150 grams de nata líquida
70 grams de mantega
1 rovell d'ou
fideus de xocolata
I, bon profit!
Autora: Maria Serramía (Estudiant de Preparació de proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys)
Foto: Renata Vieira
1 rajola de xocolata Nestlé Postres
150 grams de nata líquida
70 grams de mantega
1 rovell d'ou
fideus de xocolata
PREPARACIÓ:
Es talla la rajola de xocolata a trossos, no gaire grans. Mentrestant, poses la crema de llet i la mantega a foc molt baix, i, al mateix temps, hi vas afegint la meitat de la xocolata que ja tens trossejada, i vas remenant fins que et quedi sense cap grumoll. Quan ja la veus ben fina, hi tires l'altra meitat de xocolata, i tornes a fer el mateix. Quan ja ho tens tot ben fi, ho retires del foc, i hi afegeixes un rovell d'ou. En cap moment, no paris de remenar, fins que ja no vegis cap traça del rovell. Ho passes a un recipient. Ho deixes refredar a temperatura ambient. Ho tapes amb paper film, i ho deixes a la nevera. L'endemà veuràs que s'ha endurit la xocolata i, amb dues culleretes de postres, en vas fent boletes, i les arrebosses amb fideus de xocolata, i les vas posant en motlles individuals marrons, de paper, i les tornes a posar a la nevera fins que no sigui el moment de menjar-les.
Es talla la rajola de xocolata a trossos, no gaire grans. Mentrestant, poses la crema de llet i la mantega a foc molt baix, i, al mateix temps, hi vas afegint la meitat de la xocolata que ja tens trossejada, i vas remenant fins que et quedi sense cap grumoll. Quan ja la veus ben fina, hi tires l'altra meitat de xocolata, i tornes a fer el mateix. Quan ja ho tens tot ben fi, ho retires del foc, i hi afegeixes un rovell d'ou. En cap moment, no paris de remenar, fins que ja no vegis cap traça del rovell. Ho passes a un recipient. Ho deixes refredar a temperatura ambient. Ho tapes amb paper film, i ho deixes a la nevera. L'endemà veuràs que s'ha endurit la xocolata i, amb dues culleretes de postres, en vas fent boletes, i les arrebosses amb fideus de xocolata, i les vas posant en motlles individuals marrons, de paper, i les tornes a posar a la nevera fins que no sigui el moment de menjar-les.
I, bon profit!
Autora: Maria Serramía (Estudiant de Preparació de proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys)
Foto: Renata Vieira
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada