dijous, 17 de desembre del 2009

Nou espai de la revista escolar

La revista escolar del CFA Palau de Mar, espai de trobada entorn a la llengua d'estudiants, antics estudiants i professorat ja té un nou espai virtual.

Els treballs elaborats pels estudiants del CFA Palau de Mar amb l'objecte de millorar les seves competències d'elaboració de textos escrits per a compartir idees, experiències, notícies, reflexions i altres narracions són adaptats al llenguatge i al format web pels alumnes d'informàtica d'usuari II.

L'elaboració d'aquest blog esdevé, per tant, un treball col·laboratiu entre els estudiants de català i d'altres ensenyaments que ofereix l'escola, interessats en laboració de textos escrits, i els estudiants d'informàtica interessats en l'ús de les noves tecnologies.

1 comentari:

  1. Enhorabona per la creació d'aquest blog de la revista escolar, crec que és una molt bona iniciativa, ja que és una porta d'entrada a la participació col•laboradora de tots aquells/es que volem crear i compartir textos, amb l'objectiu de poder aprendre cada dia una mica més de totes les persones que hi posem el nostre gra de sorra.

    Espero que no tingui cap mena de restricció, ja sigui de continguts, com també, per no ser ja alumne/a de l'escola.

    Us encoratjo a continuar amb aquesta mena d'iniciatives que ens motiven a la participació de tots nosaltres.

    Francesca Sorolla

    ResponElimina

Enllaços

Seguidors