dilluns, 13 de maig del 2013

La desfeta del món...

“L'Estat del benestar”: Aquesta és la paraula que tothom fa servir per definir tot allò a què tenim dret, sigui per posseir-ho, o bé per gaudir-ho. Quina fal·làcia!

Anys enrere pensàvem que això era el Paradís Terrenal, i que tot era gratuït…, i, amb el temps, se'ns han obert els ulls a una crua realitat: ens hem adonat que tot això estava assentat damunt d'unes estructures falses, construïdes i assentides per gent que tenia, com a únic objectiu, el seu propi enriquiment.

Si aquesta és la vessant econòmica de l’inici de la nostra decadència, cal pensar en l'altra cara de la moneda, que representa la degradació del medi ambient, cosa que, a la llarga, ens perjudica tant des del punt de vista social (degradació dels mars, desforestació…), com pel que fa a la sanitària: contaminació ambiental, alternatives energètiques nuclears...

Si afegim a tot això la poca implicació política per minimitzar la repercussió d'aquests fets, ens trobem en la situació actual, que ens situa enfront d'un abisme.





  
Autor: Carles Martínez
Foto: Kris Krüg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Enllaços

Seguidors