dilluns, 26 de novembre de 2012

Panadons

Ingredients per a 4 persones

1 kg d’espinacs frescos

200 g de farina

1 sobre de llevat (royal)

1 grapat de panses

Aigua 

Oli

Sal

1 rovell d’ou per a pintar



Instruccions

  • Escalda els espinacs amb aigua bullint i sal.
  • Posa la farina, una mica de sal i el llevat en un bol.
  • Remena-ho tot amb una cullera.
  • Després, pasta la massa sobre el marbre empolvorat amb farina
  • Fes 6 boles i aplana cada bola fins que quedi una massa fina
  • Estira cada bola amb el corró i posa-hi una mica d’espinacs, panses i un rajolí d’oli.
  • Tanca el panadó en forma de mitja lluna lligant bé les vores.
  • Les pots untar amb el rovell d’ou aplicat amb un pinzell.
  • Cou els panadons al forn, entre 180 i200 graus durant uns 20 minuts, fins que siguin daurats.
Són molt bons. Semblen crestes.
  Autora: Pilar Tella
  Foto: eddy milfort
                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors