dilluns, 19 de novembre de 2012

Bacallà amb ous remenats

Ingredients per a 4 persones
  • quatre trossos de morro de bacallà
  • una mica de farina per a enfarinar el bacallà
  • pa ratllat, el suficient per posar pel damunt del bacallà
  • oli just per fregir el bacallà
  • un ou o dos
  • un o dos grans d’all
  • un grapat de panses
  • una mica de julivert

Instruccions 
  • Primer posa una paella amb oli al foc.
  • Quan estigui calent, fregeix-hi els trossos de bacallà enfarinats. 
  • Tot seguit, posa’ls dins d’una safata.
  • A continuació, tira-hi una mica de pa rallat. 
  • Seguidament, fregeix l’all trinxat, el julivert, les panses i l’ou batut. 
  • Finalment, aboca tot aquest revoltim damunt del bacallà que tenies reservat a la safata. 
 És boníssim i facilíssim!


Autora: Antònia Díaz
Foto: juantiagues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors